قبلاً براتون قصه بچههای مؤسسه خیریه رعد رو تعریف کرده بودیم. اونا برعکس خیلی از مؤسسات خیریه، به جای این که ماهی بدن دست افراد نیازمند، بهشون ماهیگیری یاد میدن. الان خیلی از معلولان و افراد کمتوان تو جامعِهمون هستند که به خاطر آموزشهای «رایگان» این مؤسسه، تونستن کار پیدا کنن و زندگیشونو روبراه کنن.
در ادامه تلاشهای این مؤسسه، اونا میخوان تو استان کرمانشاه کارگاه آموزش خیاطی برپا کنن. این کارگاه تو هر دوره 20 نفر رو پذیرش میکنه و با استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفهای به معلولان جسمی و حرکتی خیاطی آموزش میده بعد دوره هم، خود مؤسسه تلاش میکنه تا برای این افراد سر کار برن.
بودجه مورد نیاز راهاندازی کارگاه:
1. چرخ خیاطی 3 نخ موتور داخلی، صنعتی با میز و ضمائم 1.200.000 تومان
2. چرخ خیاطی میان دوز صنعتی با میز و پایه 2.100.000 تومان
3. اتو بخار 3 و نیم لیتری ترک با میز 1.700.000 تومان
جمع مبلغ مورد نیاز 5 میلیون تومان
سوابق و پیشینه
مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در سال ۱۳۶۳ با هدف ارائه خدمات آموزشي و حمايتي به معلولين جسمي – حركتي جهت اتكاء بيشتر به خويشتن و حضور موثر و فعال در اجتماع به عنوان يك سازمان غير دولتي (NGO) تاسيس شد . مجتمع رعد آموزش را بعنوان ابزاري موثر و مفيد سرلوحه فعاليت هاي خويش قرار داده و معتقد است، براي ارتقاء توانائيهاي توان يابان هيچ راهكاري بهتر از آموزش نمي باشد . در بيش از سه دهه فعاليت مستمر در مجتمع رعد ، بيشترين بودجه ، وقت و انرژي صرف ارائه آموزش با كيفيت و كميت مناسب به توان يابان شده است. در كنار آموزش و مشاوره شغلي و كار يابي، خدمات توان بخشي شامل فيزيوتراپي ، كاردرماني ، گفتاردرماني و مشاوره نيز به كارآموزان ارائه مي شود . همچنين واحد مددكاري در جهت حل مشكلات توان يابان فعاليت مي نمايد.
ساختمان فعلی مجتمع با امکانات رفاهی ویژه هر گونه معلولیت های جسمی حرکتی طراحی گردیده است و دارای زیربنا ۴۲۰۰ متر مربع در یک قطعه زمینی به مساحت ۲۷۰۰ متر مربع می باشد.
منابع رعد از محل کمکهای مردمی و حمایتهای افراد نیکوکار اداره می شود.برخي فعاليت هاي درآمدزا از قبيل برگزاري بازارهاي خيريه ومراسم فرهنگي توسط گروه همياري بانوان و جوانان رعد انجام مي شود در ارائه این خدمات هیچ گونه تبعیضی به دلایل نژادی، سیاسی عقیدتی، فرقه ای، جنسیت، رنگ پوست و ملیت قومی در مورد کارآموزان قایل نمی شود.
مجتمع آموزشي نيکوکاري رعد به عنوان يک نهاد خصوصي و غيرسياسي در تاريخ ٥ فروردين ١٣٧٦ (٢٤ مارس ١٩٩٧) به عنوان عضوي وابسته دفتر اطلاع رساني سازمان ملل متحد از جانب اين سازمان رسمآ يک سازمان غير دولتي (NGO) شناخته شد.
سياست گذاري در چهارچوب خط مشي هايي که براساس مواد منشور رعد اتخاذ مي گردد از سوي هيئت امناء مرکب از ٢٣ نفر از افراد خوشنام و سرشناس، تعيين و جهت اجرا به هيئت مديره (هيئت مديره و مدير عامل و کارکنان تمام وقت ابلاغ مي گردد. (شامل ٥ نفر عضو اصلي و ٢ نفر عضو علي البدل که از بين اعضاء هيئت امناء مي باشد براي مدت ٢ سال به اين سمت انتخاب مي شوند.)
در مجتمع علاوه بر آموزش فنی حرفهای خدمات زیر نیز ارائه میگردد.
* برپایی مراسم به مناسبت های مختلف در طول سال
* بازدید از اماکن عمومی و مسافرتهای یکروزه سیاحتی و زیارتی
* یک وعده غذای گرم (نهار)
* سرویس ایاب و ذهاب از دو نقطه تهران بزرگ (راه آهن و رسالت)
کلیه خدمات فوق برای واجدین شرایط رایگان است
برای این پروژه گزارشی ثبت نشده است.
فقط حامیان میتوانند نظر دهند.
حسین پاکنژاد
۳۰ فروردین ۱۳۹۵
سلام.زمان بندیشو برندارید لطفا بزارید ملت پول بدن اینام مشغول کار شن گناه دارن