امروزه ما به هنرمند کارآفرین ، کارمند کارآفرین ، استاد کارآفرین ، صنعتگر و مهندس کارآفرین و . . . نیازمندیم که علیرغم محدودیتهای منابع و کاهش فرصتهای شغلی بتوانند با روشهای نو به نیازهای بیشمار جامعه پاسخ دهند. رسیدن به این مهم در سنین بالای ۱۸سال امری مهم به نظر نمیرسد ، چرا که روانشناسان براین باورند که بخش عمده شخصیت هر فرد در دهه اول زندگی وی شکل میگیرد. پس آموزش کارآفرینی در سنین ابتدایی زندگی کودک میتواند زمینه ساز حل مسئله باشد.
آموزش کارآفرینی به کودکان فقط برای راهاندازی کسب و کار نیست بلکه هر کودکی میتواند از یادگیری کارآفرینی مزایای مختلفی بهدست آورد. بهطور کلی این آموزشها میتوانند از کودکان، رهبرانی قوی و سالم و حلکنندگان برتر مسائل و مشکلات در مراحل مختلف زندگی بسازند و کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشند. شروع کارآفرینی در کودکان متفاوت است. این شروع میتواند با شکلگیری انگیزه در آنها همراه باشد و از کارهای ساده و علاقهمند شدن به انجام این کار شروع شود و به اغلب بخشهای زندگی آنها راه یابد. به این ترتیب، حس کاوش در کودکان ترغیب میشود و مسئولیتپذیری و خوداتکایی در فعالیتهای آنها نمایان میگردد. کسب این ویژگی شروعی خوب برای یک زندگی پرچالش اما سالم و موفق است.
همزمان با اجرای این طرح، مهارتهایی در حوزه کارآفرینی و برخی مباحث مرتبط با این بخش به مادران این خانواده های داده می شود چرا که آموزش و توانمندکردن خانواده ها در کنار آموزش کودکان تاثیر بهتر و بیشتری خواهد داشت.
اجرا و راه اندازی کارگاه مهارت آموزی مادران، کودکان و نوجوانان نیازمند در یکی از مناطق محروم کرج جهت توانمندسازی ایشان در حوزه کارآفرینی، خلاقیت، آشنایی با استارتآپ و سایتها و اپهای خلاقانه و ... از جمله مواردی است که در این کارگاه به مادران، کودکان و نوجوانان نیازمند آموزش داده میشود.
لازم به ذکر است که این پروژه در چهار بخش که شامل فازهای صفر تا سوم است برنامهریزی شده است که جدول برآورد هزینههایی که در ذیل ذکر شده تا انتهای فاز اول پروژه است و فاز دوم و سوم پس از ارزیابی دو فاز اولیه شروع میشود و در صورت امکان این پروژه در فازهای بعدی ادامه خواهد داشت.